home
news

Golden Card

Cardul asigura acces nelimitat la toate evenimentele din agenda oficiala a BiFest, la complexul Auditorium din Muzeul National de Arta, sala Patria si sala Union, în perioada 22-27 noiembrie, incluzînd Galele de închidere si deschidere. Cardul nu permite accesul la evenimente care nu sînt incluse în agenda oficiala, precum mese si petreceri private.

Cardul este valabil pentru o singura persoana. Vînzarea cardului este valabila numai însotita de tichetul de casa reprezentînd suma achitata pentru achizitionare – 4.000.000 ROL (patru milioane lei). Pretul include timbrul cinematografic. Nu se elibereaza tichet valoric în cazul cardurilor pentru presa, juriu si invitati, care sînt emise gratuit, pe baza listelor decise de organizatori. Accesul se face pe baza de card, posesorul fiind obligat sa-l prezinte la control de fiecare data cînd îi este solicitat de catre persoane legitimate din echipa de organizare a Festivalului. Pierderea sau lipsa temporara a cardului în cazul controlului înseamna obligatia de a parasi incinta Festivalului si a salilor de proiectie.
În cazul pierderii sau furtului cardului organizatorii nu au obligatia de a-l înlocui, accesul fiind permis doar dupa achizitionarea unuia nou – în limita locurilor disponibile. Accesul poate fi interzis de catre organele de control si securitate în cazul persoanelor aflate în stare de ebrietate, a celor care genereaza stari conflictuale sau care încearca sa introduca obiecte suspecte, ce pot pune în pericol siguranta si confortul publicului.
Accesul în complexul Auditorium este permis oricînd între orele 14.00-20.00. Accesul în sala este oprit dupa ora 20.00, o data cu începerea primei proiectii de lung metraj, fiind facilitat doar în pauzele dintre proiectii. Luni 22 noiembrie si sîmbata 27 noiembrie accesul se face în sala Auditorium pîna la limita a 15 minute înainte de începerea programata a Galelor (19.45 – respectiv – 18.45). Accesul în salile Union si Patria se face în functie de orele prevazute în program.

Organizatorii îsi rezerva dreptul de a face modificari în program, care vor fi anuntate cu 24 de ore înainte, prin afisaj, la sediul Festivalului, complexul Auditorium.

Posesorul cardului beneficiaza de o reducere de 10% la totalul notei de plata la restaurantul Esperanto si la Café Deko, pe perioada Festivalului. Cardul nu reprezinta o modalitate de plata si nu are valoare în afara BiFest 2004. Cardul este valabil pîna la 27 noiembrie inclusiv. Nu se accepta returnarea cardurilor si solicitarea contravalorii platite, indiferent de motivul invocat.
Cardul se înlocuieste doar în caz de defectiune tehnica.

Bronze Card

Cardul asigura acces limitat la complexul Auditorium din Muzeul National de Arta si sala Union, în perioada 22-27 noiembrie, la proiectiile din cadrul competitiei Dakino (fictiune si documentar).

Posesorul cardului este obligat sa paraseasca incinta salii Auditorium imediat dupa încheierea proiectiei din competitia Dakino (17.00). Cardul este valabil pentru o singura persoana. Vînzarea cardului este valabila numai însotita de tichetul de casa reprezentînd suma achitata pentru achizitionare – 800.000 ROL (optsutemii lei). Pretul include timbrul cinematografic. Nu se elibereaza tichet valoric în cazul cardurilor pentru presa, juriu si invitati, care sînt emise gratuit, pe baza listelor decise de organizatori.

Accesul se face pe baza de card, posesorul fiind obligat sa-l prezinte la control de fiecare data cînd îi este solicitat de catre persoane legitimate din echipa de organizare a Festivalului. Pierderea sau lipsa temporara a cardului în cazul controlului înseamna obligatia de a parasi incinta Festivalului si a salilor de proiectie. În cazul pierderii sau furtului cardului organizatorii nu au obligatia de a-l înlocui, accesul fiind permis doar dupa achizitionarea unuia nou – în limita locurilor disponibile. Accesul poate fi interzis de catre organele de control si securitate în cazul persoanelor aflate în stare de ebrietate, a celor care genereaza stari conflictuale sau care încearca sa introduca obiecte suspecte, ce pot pune în pericol siguranta si confortul publicului.
Posesorul cardului beneficiaza de o reducere de 10% la totalul notei de plata la restaurantul Esperanto si la Café Deko, pe perioada Festivalului.

Cardul nu reprezinta o modalitate de plata si nu are valoare în afara BiFest 2004.
Cardul este valabil pîna la 27 noiembrie inclusiv. Nu se accepta returnarea cardurilor si solicitarea contravalorii platite, indiferent de motivul invocat. Cardul se înlocuieste doar în caz de defectiune tehnica.

Silver Card

Cardul asigura acces limitat la complexul Auditorium din Muzeul National de Arta si sala Union, în perioada 22-27 noiembrie, la proiectiile din cadrul competitiei Dakino (fictiune si documentar) precum si la toate programele paralele din sala Union.

Posesorul cardului este obligat sa paraseasca incinta salii Auditorium imediat dupa incheierea proiectiei din competitia Dakino (17.00). Cardul este valabil pentru o singura persoana. Vînzarea cardului este valabila numai însotita de tichetul de casa reprezentînd suma achitata pentru achizitionare – 2.000.000 ROL (doua milioane lei). Pretul include timbrul cinematografic. Nu se elibereaza tichet valoric în cazul cardurilor pentru presa, juriu si invitati, care sînt emise gratuit, pe baza listelor decise de organizatori. Accesul se face pe baza de card, posesorul fiind obligat sa-l prezinte la control de fiecare data cînd îi este solicitat de catre persoane legitimate din echipa de organizare a Festivalului. Pierderea sau lipsa temporara a cardului în cazul controlului înseamna obligatia de a parasi incinta Festivalului si a salilor de proiectie.

În cazul pierderii sau furtului cardului organizatorii nu au obligatia de a-l înlocui, accesul fiind permis doar dupa achizitionarea unuia nou – în limita locurilor disponibile. Accesul poate fi interzis de catre organele de control si securitate în cazul persoanelor aflate în stare de ebrietate, a celor care genereaza stari conflictuale sau care încearca sa introduca obiecte suspecte, ce pot pune în pericol siguranta si confortul publicului.

Posesorul cardului beneficiaza de o reducere de 10% la totalul notei de plata la restaurantul Esperanto si la Café Deko, pe perioada Festivalului.
Cardul nu reprezinta o modalitate de plata si nu are valoare în afara BiFest 2004. Cardul este valabil pîna la 27 noiembrie inclusiv.
Nu se accepta returnarea cardurilor si solicitarea contravalorii platite, indiferent de motivul invocat. Cardul se înlocuieste doar în caz de defectiune tehnica.

sus